Video/ Ilnisa rrëzohet keq në kuzhinën e Big Brother: Më morën mësysh

by editor

Ilnisa ka pësuar një incident sot në shtëpinë e Bug Brother. Ajo është rrëzuar aksidentalisht në ambientet e kuzhinës teksa ka qenë duke u drejtuar tavolinës së ngrënies, aty ku ndodhej dhe Meritoni.

Ilnisa ka rrëshqitur dhe është munduar që ta kalojë situatën me humor dhe po të njëjtën gjë ka bërë dhe partneri i saj, Meritoni.

https://www.instagram.com/bigbrotheralb_vip/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b6cabb9a-d81a-4e45-b89f-0f00790f3849

You may also like